web jsem si pokoušel dělat sám, ale nemám na to školu a ani čas se tomu nějak více věnovat takže vypadá nic moc nevábně www.stolmi.cz Zatím mám domluvenou spolupráci s firmou EB-stav s.r.o Nemáte kontakt nejlépe s vlastní dobrou zkušeností na nějakého webmaker nebo firmu, kdo umí udělat základní web s dobrým rankem?
Ten web na to že jste amatér nevypadá vůbec zle ... jenom tam chybí vaše jméno a příjmení ... nemáte žádnou firmu ... jste Marek Mikl a basta fidli
Jo a chybí vám tam taky IČO a údaj o zápisu do živnostenského rejstříku ... tzn. věta "Podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku."
A pak ještě vyhledávání optimalizovat ... na googlu pod pojmem stolařství lukov vylezete až na pátém místě ...
No a jinak nikoho v této části světa neznám ... já tam neznám vlastně nikoho ... jenom MoR :-)
Kontakt by se měl zobrazovat i se jménem na levé straně přímo pod menu. Máte pravdu ičo mi tam chybí a ještě všechny tyto údaje dám i do sekce "O nás" Nemám představu jak web optimalizovat existuje nějaký odkaz kde by to bylo vysvětlené? Jinak s.r.o firmu založenou nemám podnikám sám na živnostenský list a chtěl bych v budoucnu si najít nějakou spíše menší dobře vybavenou dílnu se 3-5 zaměstnanci. Ale do začátku si nechci půjčovat peníze co kdyby nebyl odbyt... Kdo nebo co je to MoR?
Bydlíte za rohem od Slušovic ... tam se to musí programátory jenom hemžit ... :-)
MoR = Master of Rock
Jo kontakt jsem hledal v kontaktech a tam není (jméno) ...
Jinak k SEO: http://www.tvorba-webu.cz/seo/
Určitě bych zvolil minimálně tento postup:
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 9. 2012 21:07
Zdravím,
jsem stolař a před nedávnem jsem přišel na slovenskou firmu, která vyrábí levné ale i kvalitní interiérové dveře. Cena se pohybuje od 2.5-5tis. Set obsahuje dveře, zárubeň a kliku. Cena je bez montáže. Dveře vypadají velmi dobře a zároveň se rychle a vcelku pohodlně montují. Ale potřebuji poradit s reklamou, nevím vůbec jak oslovit lidi a kam umístit reklamu aby pro mě byla co nejúčinnější?