K obnovení živnost nepotřebujete nic ... tedy krom toho pokud byste měl místo podnikání nebo provozovnu mimo trvalé bydliště ...
K zaměstnání je toho trochu víc a záleželo by jak velký úvazek a jaká smlouva by to bylo ...
Nejvhodnější by bylo navštívit účetního či daňového poradce a on(a) vyřeší s vámi nejlepší variantu a hlavně přímo na míru.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
15. 9. 2012 20:14
Dobrý den ,
potřeboval bych poradit. Mám pozastavenou živnost už 4tým rokem a chtěl bych si ji obnovit. Zajímá mne co vše k tomu budu potřebovat. Živnost mám jako vedlejší příjem, na hlavní prac.poměr jsem zaměstnán na dobu neurčitou. Chtěl bych po obnovení zaměstnat syna na pracovní smlouvu a zajímá mne co potřebuji vše i k tomuto. A co vše za něj budu muset odvádět či platit. Děkuji moc