Re: Bilance aktiv a pasiv pro banku -spě
Bohužel o prográmku nevím, ale prognóza by měla být věrohodná, takže když byste tam měla evidovat majetek, odpisy, úvěry. Máte na to dost krátkou dobu. Jediná rada dát to do excelu, tam zadat co víte jistě - odpisy, úvěry a alespoň něco se vám tam spočítá. Hlavně ať vám to koresponduje s výkazem zisků a ztrát. Pro prognózu úvěru, nákladů i majetku už předpokládejte, že jste úvěr dostala a stroje pořídila
Re: Bilance aktiv a pasiv pro banku -spě
Děkuji ale nemám exel, a tak jsem se s tím musím vypořádat. Ještě jednou děkuji za ochotu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 8. 2005 16:29
Prosím poraďte mi jak udělat bilanci AaP v podvoj. účetnictví pro banku. žádáme o vyšší úvěr na nákup strojů. Banka chce na 3 roky dopředu bilanci. Už víme přibližně zvýšení tržeb o 3mil. měsíčně, a že nám přibudou zaměstnanci tak i mzdové náklady, ale dál nevím . Je někde prográmek např. na internetu který zhruba dokáže dopočítat některé další položky nebo vše musím přepočítávat ručně. (např. odvody daní, soc. odvody, atd.)je někde nějaká nápověda. Mám na to 1 den, nikdy jsem to nedělala.
Předem moc děkuji