Re: zákon o odpadech
Já už se pídím po těchto informacích dosti dlouho, ale nikde stále nic neví. Jsou stránky, kde si můžete něco přečíst, ale opravdu velmi malinko a stejně se tam nedozvíte, jak to má být. Ale tak jak Vám to příjde do firmy (poplatky) od dodavatele, tak stejně to musíte zase dostat ven z firmy. Ale opravdu Vám také neporadím. Stránky jsou: www.ceced.com , www.elektrowin.cz
www.asekol.cz , www.ekolamp.cz , www.remasystem.cz
Re: zákon o odpadech
To ano, protože za 15 min otevíráme prodejny, kde musíme poplatek vybírat, ale pořád nevím, jak to účetně vyřešit ani SW jak to řešit, protože ten náš SW trochu zaspal.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
30. 8. 2005 18:01
Dobrý den,
mám prosbu, mohu někoho poprosit o radu týkající se zákona o odpadech, zejména o elektroodpadech? Teprve dnes jsem se dozvěděla, že je od 13.8.05 platná novela zákona o odpadech 185/2001Sb. Pracuji ve společnosti zabývající se prodejem PC sestav a produktů s tím spojených. Dozvěděla jsem se, že bude od 1.9.2005 ke každému fakturovanému elektrozboží fakturována (daná) částka na poplatek za recyklaci.
Zajímá mne především, zda např. u PC sestavy, která se skládá z x komponentů bude moci být fakturován výše zmíněný poplatek 1x/1sestava, či za každý komponent použitý k sestavení PC sestavy.
Předem Vám všem děkuji za odpověď.