Dobrý den, jsem normálně zaměstnaná,ale chtěla jsem si najít ještě nějaký přivýdělek,mám možnost si přivydělat posíláním obálek na určité adresy.Ptala jsem se jestli je tato práce uzavírána smlouvou,bylo mi odpovězeno,že bouhužel ne.Posílala jsem akorát svojí adresu s podpisem a vstupní poplatek.Je možné,aby se takováto pracé neuzavírala smlouvou.
To je přeci jeden z nejznámějších inzertních podvodů - někdo si dá inzerát "přivýdělek z domova", pak chce poslat "vstupní poplatek", a pak Vám řekne návod - "dělejte to taky tak".
Re: smlouva
vždy mne po tom,co to ukazují v televizích překvapí,že na to ještě někdo skočí, ale nejhorší je to, že to udělají lidé,kteří chtějí pracovat a mají zájem zlepšit svou situaci prací a ne vymáháním vyšších soc.dávek....
1. 9. 2005 8:17
Dobrý den,
jsem normálně zaměstnaná,ale chtěla jsem si najít ještě nějaký přivýdělek,mám možnost si přivydělat posíláním obálek na určité adresy.Ptala jsem se jestli je tato práce uzavírána smlouvou,bylo mi odpovězeno,že bouhužel ne.Posílala jsem akorát svojí adresu s podpisem a vstupní poplatek.Je možné,aby se takováto pracé neuzavírala smlouvou.
Mnohokrát děkuji