Re: Poštovné
Slečna účetní mi při předávání pokladny a veškerých faktur na přijetí říkala, že známky dává na 518, což jsem s ní souhlasila (nic jiného nezbývalo - zkušenější o 8 let jak já), ale říkám si po půl roce, že mám něco hmotného, a nelepím službu, ale známky. Taky bych to dalal na ceniny, ale říkala že podle nějakého paragrafu už nejdou známky na ceniny. Tak právě nevím. Celou dobu je účtuji na 518 a hlavní účetní (nová) mi nic na to neřekla, děkuji za každou radu a hlavně vysvětlení kam to mám teda účtovat.
P.S.: A knihu cenin jsem v práci ještě teda neviděla, je proto možné že si to chtěla ulehčit a dávala známky na 518???
Re: Poštovné
Zkuste nakouknout do souvztažnosti. Tato publikace Vám opravdu mnoho napoví a pomůže. Jak sama chápete v tomto případě o službu asi nepůjde. Raději vezmu dopisy sebou na poštu, oni nalepí známky a mně vydají potvrzení na službu uhrazenou v hotovosti. Pak účtuji na 518. Koupit známky a donést je do firmy je zbytečně komplikované, ale chápu, že někdy to jinak nejde. Držím palce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
5. 9. 2005 12:48
Prosím o odpověď na banální otázku:
Na jaký účet mám zaúčtovat koupení poštovních známek?
Děkuji moc