Re: Důchodce a daně
Já byla v té samé situaci,tady jsem se nedozvěděla vůbec nic.Byla jsem tedy rovnou na FÚ.S průvodním vysvětlujícím dopisem jsem jednorázově zaplatila dluh s tím,že když na to přijdete sami,je penále nižší.Pokud chcete splátkový kalendář,domluvte se přímo na FÚ.
---
Kdyby jste Jano nebyla líná a prohledala tento web, zjistila by jste, že se na tento dotaz odpovídá téměř každý měsíc, např.:
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=132803 . Když je ale někdo líný a ještě tvrdí že se nic nedozvěděl tak musí přímo na Fú. Někdo dojde i dál ..
---
Takových je tady na fóru více (kdy byjste, by jsem), ale pokud něco nemohu najít v archivu, zeptám se, jaký jiný termín mám zadat do vyhledavače, a nebudu psát, že jsem tady nenašla vůbec nic. Na tomto fóru je důležitější být odborníkem na daně a účetnictví, než být dobrý češtinář.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
9. 9. 2005 10:37
Dobry den,
zjistili jsme , že 11 měs. dáváme odpočet na daně (3.170,-) starobnímu důchodci. Chceme tady provést opravu daně, ale nevíme zda se musí dlužná částka strhnout jednorázově, nebo lze splácet (jedná se vyšší částku).