Re: PP + OSVČ - výpočet EXE
1. exe je nepřednostní z 2/2010 a ta 2. je výživné na syna. Další čekají v pořadí dle doručení 1. plátci - všech 10 je nepřednostích. Jedná se mi o to, zda musím sečíst příjmy z podnikání a z PP a z toho srážet nebo to nechat na něm? Příjmy z PP jsou nízké. Mám dát vědět exekutorovi? Děkuji
Re: PP + OSVČ - výpočet EXE
Jak byste chtěla sčítat příjmy z podnikání? Logicky - vy jeho příjmy z podnikání znáte?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 6. 2016 6:58
Moc prosím o radu. Máme 1 zaměstnance, který má více exekucí. Pracoval 8 hod. denně od PO-PÁ. Od 1.6. pracuje u nás na zkrácený úvazek (3 hod. denně, sazba 100 kč /1 hod.) a navíc podniká jako OSVČ. Jak prosím s výpočtem exekucí? Je rozvedený, má 1 dítě, na které má povinnost platit výživné a ještě na svou bývalou manželku také soudně stanovené výživné. Doposud jsem strhávala jako 1. v pořadí na nepřednostní a 2. v pořadí výživné. Počítala jsem 1 vyživovanou osobu (bývalou manželku). Předem velice děkuji