Pane Hakene, vyhledávání funguje dobře, ale mám trošku problém s tímto: Vyhledávač mi najde několik threadů dle mého zadání, já si je začnu číst.... ale chybí mi tam tlačítko "zpět na seznam těch vyhledaných příspěvků podle zadání" - vyjadřuju se neobratně, ale snad víte, co myslím. Prostě proklikávám se odpověďmi, nějaký thread mě přestane zajímat, tak bych se chtěla vrátit na seznam vyhledaných threadů a prohlížet si ty nalezené výsledky dál. Jenže mám k dispozici jen standardní tlačítka "Odpovědět" , "nová zpráva" a "Seznam zpráv" = což je aktuální fórum, ale ne ty již vyhledané příspěvky. V současné době musím ten dotaz buď zadat znovu, nebo se proklikat postupně přes tlačítko zpět :-/ Díky za zvážení!
---
Pane Hakene, tento podnět jsem dávala do fóra 23.5.2005, viz tady http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=117586 Slíbil jste, že se pokusíte to nějak vymyslet, ale to se zatím nestalo. Místo toho nás obšťastňujete dalšími reklamami :-( Prosím prosím, mohl byste tu funkci opravdu dodělat? Snad by to nebyl takový problém... Děkuji.
Re: Pro p.Hakena: Zpět na nalezené přísp
Nebojte, nezapomněl jsem na Vás, jenom bylo teď prioritou spuštění nové verze Šablon. Všechno bude, mám to napsané...
14. 9. 2005 20:46
Pane Hakene, vyhledávání funguje dobře, ale mám trošku problém s tímto: Vyhledávač mi najde několik threadů dle mého zadání, já si je začnu číst.... ale chybí mi tam tlačítko "zpět na seznam těch vyhledaných příspěvků podle zadání" - vyjadřuju se neobratně, ale snad víte, co myslím. Prostě proklikávám se odpověďmi, nějaký thread mě přestane zajímat, tak bych se chtěla vrátit na seznam vyhledaných threadů a prohlížet si ty nalezené výsledky dál. Jenže mám k dispozici jen standardní tlačítka "Odpovědět" , "nová zpráva" a "Seznam zpráv" = což je aktuální fórum, ale ne ty již vyhledané příspěvky. V současné době musím ten dotaz buď zadat znovu, nebo se proklikat postupně přes tlačítko zpět :-/ Díky za zvážení!
---
Pane Hakene, tento podnět jsem dávala do fóra 23.5.2005, viz tady http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=117586
Slíbil jste, že se pokusíte to nějak vymyslet, ale to se zatím nestalo. Místo toho nás obšťastňujete dalšími reklamami :-( Prosím prosím, mohl byste tu funkci opravdu dodělat? Snad by to nebyl takový problém... Děkuji.