Re: Daňové zvýhodnění - jen informace
Je to VŠ, že je tam školní rok? Na VŠ mají akademický rok.
Líbo, není školní a akademický rok úplně jedno? Prázdniny jsou u obou v červenci a srpnu. Bohužel tyhle rýpavé poznámky mi moc nepomůžou :( ale asi budu uplatňovat průběh studia do 31. 08. a až poslední ročník (u Bc. třetí a u navazujícího druhý) jen do 30. 06.
Školní rok je do 31.8. u všech českých středních škol, ale akademický rok má každá vysoká škola jinak. Některá má začátek 1.9., ale většinou mají vysokoškoláci v září ještě prázdniny a zimní semestr začíná koncem září nebo začátkem října. Vůbec jsem to nemyslela jako rýpavou poznámku, prostě mi to přišlo divný.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 6. 2016 10:04
dobrý den,
prosím Vás jen o radu do kdy dáváte zaměstnanci daňové zvýhodnění na dítě, které studuje na VŠ...do 30. 06. nebo do 31. 08.?
Právě si nevím rady, do kdy jim slevu přiznat a uhánět zaměstnance a zjišťovat zda dítě bude dál studovat nebo ne - tak to se mi taky nechce....
Děkuji moc!