Řeší to vyhláška 278/2008 Sb. v příloze č. 2:
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování
Provádění stavebních a montážních prací při novostavbách, změnách dokončených staveb (nástavby, přístavby, stavební úpravy), údržbě staveb a jejich odstraňování podle stavebního zákona. Při provádění uvedených stavebních prací mohou být vykonány i činnosti související s realizací staveb, které jsou předmětem živností řemeslných, případně živnosti volné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
29. 10. 2012 10:35
Dobrý den,
prohledal jsem už nespočet stranek a nikde nemohu najít co vše konkrétně mohu vykonávat s živností vázanou provádění staveb jejich změn a odstraňování. Mohu například realizovat na tuto živnost instalaci vodovodních rozvodů ? Nebo se jedná pouze o zednické práce ? Sehnal jsem si kamaráda, který mi bude dělat odpovědného zástupce s cílem ''legalizovat'' mou řemeslnou činnost. Pokuď bych měl za úkol např. rekonstruovat celý byt vč. zdění jádra, elektrorozvodů, odpady,voda, sádrokartonové stropy,samonivelace a pokládka lina, mohu toto všechno realizovat s touto živností ?
Děkuji mnohokrát