deponování
Dobrý den, omlouvám se, že neporadím, ale prosím Vás o to, jakým způsobem prakticky se provádí "Deponování" na exekuci. Máme zam-ce, který má dle zápočtového listu exekuce, ještě nám nic nepřišlo od exekutora, ale na základě záp.listu už mám spočítat částku, která by se měla srážet a "deponovat" a já nevím, jak mám postupovat. To si na to ve firmě máme zřídit účet?
Děkuji moc předem, jestli mi v tom můžete poradit:)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 7. 2016 6:46
Dobrý den,
potřebovala bych zkonzultovat výše uvedený problém.
Pracovní úraz se stal v prosinci 2015.
V dubnu 2016 byl na zam. doručen EXE příkaz, zatím nenabyl právní moc -deponujeme.
V červnu bylo povoleno odlužení. Zatím nemá splátkový kalendář. Exekuci stále deponujeme a čekáme na výsledek.
27.6.2016 nám Kooperativa poslala oznámení, že z důvodu exekuce neprovede výplatu ušlého výdělku. Peníze nám pošle na účet.
Můj dotaz: já tedy připočtu částku z Koop. k čisté mzdě a po odečtení ZNČ, vypočtu výši částky na exekuci a budu ji nadále deponovat? Peníze za ušlý výdělek vyplatíme zaměstnanci?
Čistá mzda je 26 224 + Koop 9 541 - je svobodný, nepřednostní ex.
Vychází mi, že odešlu 23 408,- Kč. Zbytek 2816.- Kč vyplatím přes pásku zaměstnanci.
Mám to prosím správně? Mohu to tak provést?
Děkuji moc za případné rady a pomoc. Hezký den El.