Re: můžete mi prosím poradit? děkuji
Je to divné, vyloučené dny na ELDP ? Ty se vykazují ,pokud by byl v PN a to nebyl nebo u nepojištěné doby ,např.absence, NV ,ale muselo by se jednat o CELÝ měsíc, nikoli dny. Přečerpaná dovolená se přepočítává na NV.
VZ 7260,- by v případě 14 dnů vedených u Vás (22-8) jako odpracované, by mělo bohatě stačit.
Zpracovávám mzdu za červen, nejedná se o ELDP. A když dopočítávám ZP do minima, tak mi vychází vyměřovací základ 7260,-, tj. 9900/30*22. Chtěla jsem si jen ověřit, jestli přečerpaná dovolená se odečítá od absence, tudíž není vyloučených 11, ale 8 dní.
Přečerpaná dovolená se fiktivně přepočítá na NV , alébrž v době, kdy byla čerpaná.Na dny absence v tomto měsíci by to mít vliv nemělo., zřejmě to program neumí jinak dozadu změnit, změní to v měsíci srážky za přečerpanou dovolenou, já bych to tak nechala .
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 7. 2016 13:24
Prosím Vás, zaměstnanec v červnu odpracoval 5 dní, 11 dní měl absenci, přečerpanou dovolenou - 3,5 dne a 22.6. skončil. Program mi spočítal 8 vyloučených dní. Je to tak v pořádku? Vyměřovací základ ZP mám tedy 7260,-děkuji za odpověď