Re: Datová schránka přes účetní
Pan Pavel by Vám k tomu řekl jistě víc. Za sebe říkám, ať si to každý hlídá sám. Klientů mám opravdu hodně, mám přístupy do jejich DS a podávám přes EPO s potvrzením DS. Upravil jsem smlouvy tak, že pokud se do datovky klient nepodívá jednou týdně a bude problém, tak to bude jeho problém, Realita je taková, že většina klientů na datovky kašle, já jim nadávám a jen jen otázkou času než se něco stane - a ono se stane. Stejně jsem ale jak pes u boudy, protože mi to nedá a mám rá přehled. Ti co datovku nemají? Třikrát zkontroluji výstupy do KH aby to bylo na těch 99.99% a pošlu, zbytek je jejich věc. První čtvrtletí jsem se z toho málem zcvoknul a to fakt nemám zapotřebí. Takže, jaký si to uděláš, takový to máš/máte. V tomto státě se děje poslední dobou spoustu podivných věcí, práci si udělám - živí mě, ale těch jejich šaškáren se už nechci zúčastňovat. Jediné co chybí je čas, čas alespoň trošku žít.
Re: Datová schránka přes účetní
Děkuji tečko, moc si Vás vážím a myslím, že jsme na tom v této brandži všicni podobně. Hezké úterý a já jdu zkusit to EPO. Hezký zbytek večera. Hodně štěstí všem...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 7. 2016 17:11
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se zřízením datové schránky pro klienta přes datovou schránku svojí (tedy účetní)? Vím, že to na základě plné moci jde, ale vystavuji se tím, že poskytnu svou datovou schránku svým klientům nějakému případnému riziku? Moc se mi do toho nechce, ale u 2 klientů už asi nebude zbytí...