Re: Hodnota stravenek
Ale ano, jde to. Mně se to stalo a dokupovala jsem 25,- Kč - vedoucí s tím přišla přesně den poté, co jsme nižší (2000 ks) uhradili. Storno poplatek byl mnohem větší než popl. dokoupení stravenky. Jenom není v blocích, je v obálkách, a je to pěkná pakárna při vydávání. I když možná záleží na firmě, my bereme Ticket restaurant od Edenred. Cenina jak cenina. Nevidím důvod, proč nezvýšit, když jsme pořád pod zákonnou hranicí pro MAX výši.
Re: Hodnota stravenek
"Stravenková" firma není to, co je na překážku (určitě mají i stravenky nízké hodnoty, aby se to dalo dorovnat ke stávajícím).
Problém je v dańové uzantelnosti 2 ks stravenek na jeden den. (zákon o dani z příjmů, včetně pokynů k němu).
Diskuze třeba zde:
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1366490
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
29. 7. 2016 8:38
Dobrý den,
budeme ve firmě zvyšovat hodnotu stravenek z 80 na 100 Kč, poměr 45 a 55% zůstává stejný. Mám ještě nakoupené stravenky za 80 Kč zhruba 100 ks, je možné dokoupit stravenky v hodnotě 20 Kč a doplnit k těmto, aby se spotřebovaly? Tvrdí mě, že ano, ale nejsem si tím vůbec jistá. Prosím o radu. Všem předem děkuji