Re: vedení účetnictvi - jak začít?
-----
Začnete tak, že si seženete klientelu. Pokud se Vám to nepodaří, což je velice pravděpodobné, nemusíte to řešit. :-) Pokud jste z nějakého regionu, kde se Vám nějakým zázrakem podaří dát dohromady klientelu, která Vás alespoň trochu uživí, už Vás to navede samo. :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
Šíří se mimořádně věrohodný podvod s přeplatky od pojišťovny
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
24. 8. 2016 12:42
Dobry den,
prace z domu vedeni ucetbictvi bylo vzdy mym snem.
Prvnim krokem bylo absolvovani obchodni akademie maturitni zkouskou. Nasledne jsem si nasla zamestnani jako asistentka a pri tom zacala studovat dalkove bakalarske studium Danove poradenstvi. Po temer peti letech na pozici asistentky me vedeni posadilo na misto ucetni, kde jsem pusobila dva roky. Prijimala a vystavovala faktury, uctovala o mzdach a majetku a zpracovavala priznani k Dph. Nyni jsem na rodicovske dovolene a bojuji s myslenkou co dal. Rada bych si take privtdelala, ale nevim jak zacit. Premyslela jsem i o ruznych kurzech, ale co potom? Na kurzu me nikdo nenauci jak zacit..
Prosim, o napovedu nekoho zkusenejsiho.