Re: jazykový kurz v nákladech
Na to není jednoznačná odpověď. Já si to do nákladů dávám a jsem přesvědčená, že v každém oboru, se angličtina hodí, a jsem připra vena si to při kontrole FU obhájit. Jsem účetní ...uměla bych to obhájit uklízečce, opraváři aut, malíři pokojů , prodavačce ... pro všechny můžou být v dnešním globalizovaném světě zákazníci hovořící cizími jazyky ...musím být připravena prodat koláč japonci, který se u mě staví .... Ale pokud ten kdo to bude obhajovat, řekne že angličtinu nepotřebuje a na dotaz proč ji tedy studuje, se začne červenat a koktat ... no tak ten ať si ji do nákladů nedává ...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka nabízí konkrétní příklady z praxe, které pomohou s novým hlášením
Blanku vábí hedvábí. Po nemoci našla nový směr a teď jeho kouzlo předává dál
Maximální ceny pohonných hmot ve čtvrtek klesnou, určilo ministerstvo
Venkovské obchody budou moci získat od státu až 130 tisíc korun, startuje další výzva
Bizár Schillerové: Příspěvek na zábavu bude daňově výhodnější než na prevenci rakovin
Jednotné měsíční hlášení zaměstnavatelů se týká i jednatelů společností
8. 9. 2016 6:55
Dobrý den, prosím o radu... může si podnikatel (OSVČ) dát do nákladů jazykový kurz (chce se zdokonalit v angličtině), ale ke své podnikatelské činnosti tento jazyk akutně nepotřebuje(podniká na území ČR) a do zahraničí jezdí jen soukromě... děkuji moc za pomoc