Re: začínající mzdová - novinky ve mzdác
Já si hodně hledám na internetu:
vyplata.cz
portal.pohoda
mzdovapraxe.cz
mesec.cz
podnikatel.cz
ipodnikatel.cz
businessinfo.cz
jakpodnikat.cz
Toto diskuzní fórum je také hodně užitečné v praxi.
Novinky ve mzdách 2017:
http://www.podnikatel.cz/clanky/od-roku-2017-se-pripravuji-zmeny-ve-zdaneni-zamestnancu/
Nevím, jaký máte program, ale já touto dobou objednávám upgrade pro rok 2017, který přijde během ledna, takže lednovou mzdu dělám už s novým nastavením.
Jestli sem na BC chodíte pravidelně, tak se nebojte, tady se všechny novinky včas properou.
Dobrý den,
pokud byste byla z Prahy nebo okolí, doporučuji v prosinci seminář na téma novinky ve mzdách a personalistice na rok 2017 (koná se tak každý rok s aktualitami na rok příští). Já na něj chodím každý rok, info je na www.dakrez.cz.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
16. 11. 2016 8:00
Dobrý den, prosím Vás moc o cenné rady. Jsem začínající mzdová, nemá mě moc kdo zaučit, paní šla na rizikové a není ochotná cokoli poradit. Šla jsem do toho s tím, že je dostatek času na zaučení, ale bohužel. Tak se v tom plácám...... Bohužel jsem netihla ani školení co už byla pro začínající mzdové, nastoupila jsem do toho kolotoče dlouho. Prosím Vás, moc Vás prosím, jaké jsou zásadní novinky pro rok 2017, na co si dát pozor, jaké budou změny? V programu si musím vše hlídat, opravovat, viz. změna slevy na děti, co byla. Vím, že tu nejste od toho a nemáte na to čas, ale moc Vás prosím, na co si dát od nového roku pozor, na jaké změny.
Děkuji Vám všem za ochotu a pomoc. Karolína B.