Re: Zaručená mzda
ze stránek mpsv:
Systém zaručené mzdy spočívá v odstupňování vykonávaných prací podle jejich složitosti, odpovědnosti a namáhavosti do 8 skupin, přičemž pro každou z nich je stanovena nepodkročitelná (nejnižší) úroveň zaručené mzdy.
Nedosáhne-li mzda nebo plat – a to bez mzdy nebo platu za práci přesčas, příplatku za práci ve svátek, za noční práci, za práci ve ztíženém pracovním prostředí a za práci v sobotu a v neděli – příslušné nejnižší úrovně zaručené mzdy, je zaměstnavatel opět povinen poskytnout zaměstnanci doplatek. Na zaměstnavatele, u kterého je mzda zaměstnanců sjednána kolektivní smlouvou, se ustanovení zákoníku práce o zaručené mzdě nevztahuje.
Re: Zaručená mzda
>>>>Dobrý den, prosím o radu k zaručené mzdě. Ve mzdovém
>>>>výměru máme uváděno Základní mzda 11 000 Kč +
>>>>diferenciační-osobní příplatek až do výše 5000 Kč (
>>>>pohyblivá
>>>>částka), celkem tedy 16000 Kč. Zaměstnanec má tedy
>>>>skutečn celkem za měsíc mzdu bez příplatků za
>>>>přesčas,noční, SO a NE, svátky a ztížené prostř.
>>>>vyšší
>>>>než je
>>>>zaručená mzda pro danou skupinu - 16000 Kč. Nemůže
>>>>být
>>>>problém s tím rozdělováním mzdy? Stačí, že prostě
>>>>celková
>>>>mzda splňuje zaručenou mzdu?
>>
>>Tak pokud je celková měsíční mzda bez všech příplatků
>>vyšší (nehledě na rozdělení mzdových položek), tak by
>>to neměl být problém?
>****
>Já si myslím, že ne, taky tady s tím bojuji - jak jste
>si stanovili zaměstnance do jednotlivých skupin na
>zaručenou mzdu? A píšete jim to do mzdového výměru?
>Napsala jsem to do
Nikam to nepíšeme, není to povinnost, mám pro sebe seznam a dle práce vykonáváné práce spolu s vedoucím zařazujeme do skupin,ale nemůžu tvrdit, že to máme správně. Dočetla jsem se,že právě pro zaručenou mzdu se např.i osobní ohodnocení započítává. Je to prostě celková hrubá mzda bez přípl.za přesčas atd, no a to vlastně když zaměstnanec dostane zákl.mzdu + osobní ohodnocení, tak je to hrubá mzda bez uváděných příplatků. Chtěla jsem vědět, jestli s tím má někdo zkušenosti třeba po kontrole z inspektorátu práce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
29. 12. 2016 20:51
Dobrý den, prosím o radu k zaručené mzdě. Ve mzdovém výměru máme uváděno Základní mzda 11 000 Kč + diferenciační-osobní příplatek až do výše 5000 Kč ( pohyblivá částka), celkem tedy 16000 Kč. Zaměstnanec má tedy skutečn celkem za měsíc mzdu bez příplatků za přesčas,noční, SO a NE, svátky a ztížené prostř. vyšší než je zaručená mzda pro danou skupinu - 16000 Kč. Nemůže být problém s tím rozdělováním mzdy? Stačí, že prostě celková mzda splňuje zaručenou mzdu?