OT-daňový balíček a EET v PS

• 13. 1. 2017 12:39

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/danovy-balicek-zive-poslanci-jednaji-o-sleve-na-deti-vyjimce/r~44f0c128d7d511e6b035002590604f2e/

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 1. 2017 13:37

Marcela V. (neregistrovaný)

Re: OT-daňový balíček a EET v PS
      Spousta e-shopů to začne řešit až teď - ten zmatek si ani nedovedu představit.. spousta menších podle mě znovu najede jen na dobírku a platby kartou, paypal atd. vyškrtnou : -((

• 13. 1. 2017 14:09

Pix12

Je to tak, máme maličký eshop, tak spíš jako doplněk k hlavní činnosti a máme zatím jen platbu dobírkou a online převod na více bankovních účtů, s odesláním v den převodu. Letos jsme plánovali rozšířit platby o platby kartou, z toho samozřejmě sešlo a zavádět to zatím nebudeme.
      -

• 13. 1. 2017 14:21

Lenka F. (neregistrovaný)

>
      Myslím že to AB odsoudil k nezdaru už předem tím, že narychlo přidal nesmyslné osvobození malých podnikatelů s paušální daní. V tu chvíli v tom spousta politiků začala vidět údajné zvýhodnění určité skupiny poplatníků a nikdo se nesnažil jim vysvětlit, že u e-shopů jde vlastně o nápravu chyby. Přece se nějaký náš politik nepřizná, že on nebo někdo z úředníků jeho resortu chyboval!
      Možná se jich spousta probudí, až oni nebo členové rodiny budou mít obtížnější platby nákupů v e-shopech. Mě osobně se to netýká, platby v e-shopech kartou neprovádím (bojím se případné svojí chyby a "vyluxování" účtu), ale vadí mi to už z principu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).