JVC KD-DV 5101

• (neregistrovaný)

8. 10. 2005 17:29

Koupil jsem si tohle autorádio, a k mému úzasu neumí pretácet mp3ky a neumí nacítat,pri vypnutí a zapnutí rádia, to místo, kde bylo rádio vypnuto, ale zacátek skladby, coz me připadne jako základní nedostatek.Jestli má nekdo jinou zkusenost, at mi prosím napíse na e-mail

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 10. 2005 19:32

Lukas (neregistrovaný)

Re: JVC KD-DV 5101
      Doporucuji odbornou diskuzi na radia, zde ti muzeme poradit jak to radio zauctovat. :-))

PS: pokud neco neumi , tak sis ho nemel kupovat. Veci se kupuji pro svoji uzitnost. :-)))

• 8. 10. 2005 19:58

Anonymní (neregistrovaný)

>>Koupil jsem si tohle autorádio, a k mému úzasu neumí
      >>pretácet mp3ky a neumí nacítat,pri vypnutí a zapnutí
      >>rádia, to místo, kde bylo rádio vypnuto, ale zacátek
      >>skladby, coz me připadne jako základní
      >>nedostatek.Jestli
      >>má nekdo jinou zkusenost, at mi prosím napíse na
      >>e-mail
      >
      >Doporucuji odbornou diskuzi na radia, zde ti muzeme
      >poradit jak to radio zauctovat. :-))
      >
      >PS: pokud neco neumi , tak sis ho nemel kupovat. Veci
      >se kupuji pro svoji uzitnost. :-)))
      >
      >To vím taky, kdybych to věděl ,tak ho nekupuji,ale kupoval jsem ho na internetu,a když to uměl předchozí model, tak jsem to bral jako úplnou samozřejmost.

• 9. 10. 2005 8:57

graver (neregistrovaný)

Není jasné, co od nás chcete - potvrdit, že zrovna tenhle výrobek má nebo nemá ty vlastnosti, o kterých píšete, nebo poradit, co s tím?
      Pokud to první, tak se podívejte na stránky výrobce (třeba sem: http://books.jvcservice.com/booklist.asp?Model=KD-DV5100J), pokud to druhé, tak se přesvědčte, že prodejce tyto vlastnosti výslovně uvedl. Když ne, tak ještě můžete odstoupit od smlouvy podle pravidel prodeje na dálku.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).