Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
19. 1. 2017 12:56
Dobrý den. Trošku jsem se zamotala v zaměstncích a prosím znalé o radu. Přílohač.1 zde je to jasné uvádÍ se stav zam. K 1.12.2016. Zde mi vyšlo 9. Jaký stav se prosím uvádí na Vyúčtování ? -'je to k poslednímu dni kal. měsíce příslušného roku.
Pokud tedy mám jednoho zaměstnance, který ukončil PP k 2.12.2016 -tedy na Vyúčtování bude 8 zaměstnanců a v Příloze bude 9 zam. Pochopila jsem správně?
A druhý dotaz - do počtu se zahrnují i DPP ? Píší dle mzdových listů a DPP se také zakládají mzdové listy . Je to tak?
Třetí dotaz - u Vyúčtování srážkové daně se do formuláře nevypisuje období 12/2016 - toto období se vypíše až ns rádek 1 ve Vyúčtování za rok 2017. Vypisuje se až zaplacením tudíž měsíčně pozadu.
Moc děkuji za rady. Letos vypisuji poprvé .