Re: smlouva DPČ
Jednodušší je vypočítat z tohoto výměru ,kolik to bude na hodinu. Je to jednodušší a srozumitelnější. Předejdete tak dohadům, jak jste počítala hodinovou odměnu z měsíční při různém počtu plán. hodin v
měsíci. Jde o dohodu a tak to udělejte, bude platit, co jste si dohodli.
Re: smlouva DPČ
právě, že se to počítá dle toho kolik hodin je v měsíci a dohady nevznikají, jen jsem toto přebrala po předchůdkyni a nelíbí se mi jak to ona psala do smlouvy(dávala do smlouvy hodinovou a ještě tiskla mzdový výměr s měsíční), tak jsem se chtěla zeptat, jestli toto řešení které jsem navrhovala se u DPČ může použít i když je tam kolonka na hodinovou mzdu - mzdu počítá kolegyně, která to chce bohužel počítat dle počtu hodin, které jsou plánované v měsíci
děkuji za odpověď
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
24. 1. 2017 13:25
Dobrý den a moc prosím o radu, když budu zakládat starobnímu důchodci DPČ a on bude odměňován dle měsíční odměny(zaplatí se mu pouze hodiny , které je v práci), kterou pobíral než šel do starobního důchodu, protože bude vypomáhat na stejném postu, ale pouze občas(záskok za dovolenou atd.), je dobře když mu do dohody v kolonce hodinové mzdy vyplním dle mzdového výměru, který mu vystavím na měsíční odměnu, kterou měl před tím
děkuji moc za radu