Re: Silniční daň
Dobrý den, děkuji za odpověď. Auto je koupeno v roce 2016, ale nevím co mám zapsat do sloupce 19, je tam psáno, že je to od 2016 nějak jinak. Mám tam zapsat hmotnost na řádku F1? Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
27. 1. 2017 11:48
Dobrý den, prosím o radu, mám několik dotazů. Máme v podnikání dvě auta. Jedno se používalo celý rok 2016 a druhé bylo koupené 30.9.2016 v technickém průkazu je zapsané 5.10.2016, auto bylo úplně nové. Silniční daň tedy počítat až od října? Nikde vůbec v tom přiznání nevidím, kde by se daly zapsat ty měsíce, ve kterých to auto bylo používáno. Mohou se obě auta normálně zapsat do jednoho přiznání...jedno na řádek 1 a druhé na řádek 2? Mám k tomu přiznání připojit i nějakou přílohu např. technický průkaz? Předem Vám moc děkuji za odpovědi