Re: Registrace k DPH - nová firma -aktuá
Stále platí - měsíc žádná doba (žádost jsem odesílala ve 12/2016). Musíte doložit podnikatelský záměr, smlouvy s dodavateli, dokládat umístění provozovny a sídlo, personální zdroje,....
A nejvíc mě pobavilo: "Správce daně též nezjistil, že byste disponovali internetovými stránkami či jiným podobným prostředkem veřejné prezentace, což je u podnikatelských subjektů značně neobvyklé. Správce daně rovněž neobdržel přihlášku k dani silniční, přestože motorová vozidla se k podnikatelské činnosti běžně využívají."
Re: Registrace k DPH - nová firma -aktuá
Tak to jste mě nepotěšili... Nechápu to, dokud nemám vyřízena veškerá povolení a registrace, těžko budu uzavírat smlouvy a zveřejňovat stránky... No comment...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
3. 2. 2017 14:28
Dobrý den, prosím, máte někdo aktuální zkušenosti s registrací nové firmy k plátcovství DPH? Ze začátku loňského roku s tím byly hrozné průtahy, dokládaly se smlouvy atd - jak je to aktuálně?
Rádi bychom převedli činnost z FO na SRO, ale v tom případě potřebujeme navázat rovnou jako plátci DPH...