Re: exekuce - prosím o kkontrolu
Moc děkuji! Potřebovala jsem jen drobek nakopnout, že počítám a uvažuji správně ;-) Takže pokud bude mít 3 nepřednostní pohledávky, dále jednu přednostní - zaplatím 1/3 nepřednostní první pohledávku a 1/3 přednostní. Je to tak? Já je tu zatím všechny nemám. Srazím a počkám až dorazí. Každý den něco přijde. Zatím vycházím z potvrzení o zaměstnání od předchozího zaměstnavatele. Postupuji takto správně?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
6. 2. 2017 14:42
Dobrý den, nový zaměstnanec nastoupil do zaměstnání a hned tu na něho mám 18 exekucí. Můžete mi prosím poradit, jestli počítám správně?
V první řadě tu mám několik nepřednostních exekucí, následuje exekuce na bonus a přednostní exekuce. Těch je také několik.
HM je 18tis. Má 4 děti, manželku.
Tedy čistá mzda je 16.020,-, bonus 4.408,-, stravné 1.892,-
Postupuji správně, pokud jsem vypočítala, že na nepřednostní pohledávku bude platit 724,- na předností 724,- a ta 3/3 bude jeho, tedy jeho částka k výplatě bude 16464,-. Bonus půjde celý na exekuci na bonus? Setkávám se s tím prvně. Předem děkuji a přeji krásný den