Re: OT záruka u krbového skla
před chvílí jsme měli návštěvu - pán se přiznal, že sukové dřevo cpal do krbu a snažil se ho zavřít - no zavřel krb jenže prasklo sklo - takže nové sklo 6 000,- /nevím zda uznají nějakou záruku
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
6. 2. 2017 16:30
dobrý den, moje otázka není z účetnictví, ale přesto se zeptám, jestli nemá někdo zkušenost. pořídili jsme si krb, krbem topíme od podzimu 2016, již 2x nám prasklo sklo (vždy na stejném místě), poprvé to bylo tím, že jsme neodborně čistili sklo (čistící prostředek, stekl a těsnění tvrdlo a prasklo), podruhé prasklo (nikdo nám to nevysvětlil), krb jsme si nechali dělat od odborníka FO, který krb + sklo koupil z neměcka (známá firma), teď když jsem mluvila s tím, kdo nám to dělal, řekl, že se musíme nějak vyrovnat, protože na sklo se neposkytuje záruční doba 2 roky, záruka je tak na 2 - 5 zatopení. Němci neposkytují 2roční záruku. Je to prosím v pořádku? myslela jsem, že ze zákona je 2letá záruka. děkuji za jakékoliv reakce