Re: Roční zúčtování daně
Takhle jsem to měla spočítáno, ale zaměstnankyně namítala, že by měla také dostat něco za dobu, kdy byla na úřadu práce, ale tam přece není co vracet. Nemyslím tu částku vážně, ale o takovou částku se zaměstnankyně hlásí, proto jsem znejistěla, zda nedělám něco špatně.
Re: Roční zúčtování daně
Tak jí vysvětlete, že slevou na poplatníka se snižuje ve vyúčtování odvedená daň...a když odvedla na dani málo, může se jí taky jen to málo vrátit, nemůže se jí vrátit, co nezaplatila.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
7. 2. 2017 13:03
Dobrý den,
prosím o kontrolu, zda postupuji správně. Mám udělat roční zúčtování daně za rok 2016 zaměstnankyni, která byla od 1.1.2016 do 22.9.2016 na úřadu práce, od května do září pracovala na brigádě, kde byla na dohodu a žádnou daň jí nestrhávali, v září a říjnu pracovala jako uklízečka na plný úvazek, kde jí strhli 345,- jako zálohu na dani a u nás pracovala od listopadu, kde jsme jí strhli 885,- na zálohách. Takže v ročním zúčtování by měla dostat nazpět 24.840,- Kč? Děkuji za kontrolu.