Re: Doručení potvrzení z EPOpokračování
Tak jsem volala na FÚ a bylo mi sděleno, že pokud nemá to potvrzení, tak nic není podáno. Když se mi ztratí dopis nebo by to na podatelně nenahráli tak to je můj problém. A jediný způsob jak si to můžu ověřit, je ten, že si mám zavolat na Fú. Je to síla, když nepodáte KH dostanete tučné pokuty, ale zpětná vazba z Fú neexistuje. Velice pěkně děkuji panu Babiši, jak to krásně vymyslel. Hlavně,aby se dařilo v čapím hnízdě!!!
Právě o tom píšu, a tak mi to bylo sděleno od paní úřednice z Fú, pokud to tam není, tak se to ruší co bylo doručeno z EPA. A abych si byla 100% jista, že to mám v pořádku, tak si mám volat. Měsíčně posílám 5dph+kh, co už strávím zbytečných hodin u KH, tak ještě další čas zabiju voláním.Tato diskuze je pokračování stejného názvu.
Mě jde o to, že nejde zkontrolovat zpětně, že je to v pořádku.Když najedu do systému, mám tam napsáno ,,bylo přijato cílovým úřadem" a proč tam není, že není podáno z důvodu.... My musíme všechno a oni nemusí nic. A ještě rozdají šílené pokuty.
To víte, že se bojím. Byla jsem na školení, kde školil zaměstnanec z fú. Mrzí ho,že dali pokutu 30000,která se vůbec nepromíji. Asi i ta paní byla v sálu, protože to řešili, a také ji říkal,že výzva z Fú se bere za doručenou,jakmile odejde z Fú. Řešili i datovku, ale také nemáte jistotu,že to je v pořádku. Už se mi to taky stalo,poslala jsem z datovky,vytvořené v EPU a vytiskla si doručenky. Měla jsem to špatně, u nich to program nespracoval a tím pádem,nebylo podáno.Jakou máte jistotu přes DS nebo potvrzení?
Re: Doručení potvrzení z EPO pokračování
Takže nyní jste pravděpodobně odpovědná za nepodání KH a zaplatíte klientovi sankci, kterou mu FÚ vyměří. 1.000 nebo 10.000 Kč. Nevím, neznám znění uzavřené smlouvy mezi Vámi a Vaším klientem.
A co příště - až to bude třeba pokuta 30.000 Kč?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
8. 2. 2017 12:23
Ano to mám ,,Podání bylo přijato cílovým úřadem", ale z Fú mi volala, že jsem neposlala potvrzení, takže nemám podáno.