Re: znáte StereoKastner?PFA a účet 321ne
>dobrý den,
>chtěla bych požádat paní účetní znalou programu Stereo
>Kastner, jestli by mi poradila, jaké sestavy si
>vytisknout a křížově mezi sebou odkontrolovat,
>
>závazcích si vyjedu seznam nezaplacených přijatých
>faktur a vidím dole jejich součet,
>kliknu na účtový rozvrh a u účtu 321 je jiná částka,
>nesedí mi to,
Vyjíždím si HK k například k 31.12. a pokud máte třeba 321 analyticky, tak koukám na syntetiku ( tedy součet ).
Sestava neuhrazených závazků ( tedy 321 ) : závazky a pohledávky - závazky a pohledávky k datu - nastavíte stejné datum a zvolíte závazky. Sestava chvíli trvá a rozdělí - pokud máte - závazky podle měny. Součet Vám musí sedět na syntetiku 321.
>
>a bohužel další problém mám u DPH.
>tiskopis za prosinec DPH má jiný výsledek (platba
>daně)než když se kouknu na účet 343 v účtovém rozvrhu,
Hm, tady budete muset hledat po měsících rozdíly. mohlo se stát, že jste v průběhu roku přepsala údaj třeba. Jinak to obvykle opravdu na HK sedí. Kontrolovat leda evidenci DPH na obrat účtu 343, jinak nevím no. Už se mi též stalo a přišla jsem na to celkem hned ....
>
>ostatní účty mi sedí (pohledávky, platby kartou,
>banka,...) jen tyto dva problémy odstranuji už od víkendu a
>asi špatně
>
>dekuji pokud poradíte co s čím kontrolovat, abych
>našla chybu
>
>dekuji Bláža
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
13. 2. 2017 18:22
dobrý den,
chtěla bych požádat paní účetní znalou programu Stereo Kastner, jestli by mi poradila, jaké sestavy si vytisknout a křížově mezi sebou odkontrolovat,
závazcích si vyjedu seznam nezaplacených přijatých faktur a vidím dole jejich součet,
kliknu na účtový rozvrh a u účtu 321 je jiná částka, nesedí mi to,
a bohužel další problém mám u DPH.
tiskopis za prosinec DPH má jiný výsledek (platba daně)než když se kouknu na účet 343 v účtovém rozvrhu,
ostatní účty mi sedí (pohledávky, platby kartou, banka,...) jen tyto dva problémy odstranuji už od víkendu a asi špatně
dekuji pokud poradíte co s čím kontrolovat, abych našla chybu
dekuji Bláža