Re: znáte StereoKastner?PFA a účet 321ne
>dobrý den,
>chtěla bych požádat paní účetní znalou programu Stereo
>Kastner, jestli by mi poradila, jaké sestavy si
>vytisknout a křížově mezi sebou odkontrolovat,
>
>závazcích si vyjedu seznam nezaplacených přijatých
>faktur a vidím dole jejich součet,
>kliknu na účtový rozvrh a u účtu 321 je jiná částka,
>nesedí mi to,
Vyjíždím si HK k například k 31.12. a pokud máte třeba 321 analyticky, tak koukám na syntetiku ( tedy součet ).
Sestava neuhrazených závazků ( tedy 321 ) : závazky a pohledávky - závazky a pohledávky k datu - nastavíte stejné datum a zvolíte závazky. Sestava chvíli trvá a rozdělí - pokud máte - závazky podle měny. Součet Vám musí sedět na syntetiku 321.
>
>a bohužel další problém mám u DPH.
>tiskopis za prosinec DPH má jiný výsledek (platba
>daně)než když se kouknu na účet 343 v účtovém rozvrhu,
Hm, tady budete muset hledat po měsících rozdíly. mohlo se stát, že jste v průběhu roku přepsala údaj třeba. Jinak to obvykle opravdu na HK sedí. Kontrolovat leda evidenci DPH na obrat účtu 343, jinak nevím no. Už se mi též stalo a přišla jsem na to celkem hned ....
>
>ostatní účty mi sedí (pohledávky, platby kartou,
>banka,...) jen tyto dva problémy odstranuji už od víkendu a
>asi špatně
>
>dekuji pokud poradíte co s čím kontrolovat, abych
>našla chybu
>
>dekuji Bláža
>
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
13. 2. 2017 18:22
dobrý den,
chtěla bych požádat paní účetní znalou programu Stereo Kastner, jestli by mi poradila, jaké sestavy si vytisknout a křížově mezi sebou odkontrolovat,
závazcích si vyjedu seznam nezaplacených přijatých faktur a vidím dole jejich součet,
kliknu na účtový rozvrh a u účtu 321 je jiná částka, nesedí mi to,
a bohužel další problém mám u DPH.
tiskopis za prosinec DPH má jiný výsledek (platba daně)než když se kouknu na účet 343 v účtovém rozvrhu,
ostatní účty mi sedí (pohledávky, platby kartou, banka,...) jen tyto dva problémy odstranuji už od víkendu a asi špatně
dekuji pokud poradíte co s čím kontrolovat, abych našla chybu
dekuji Bláža