Re: daňové zvýhodnění na děti
Mám čestné prohlášení přítelkyně, že ona neuplatňuje.
Re: daňové zvýhodnění na děti
Tak zaměstnanec tvrdí, že zaměstnavatele přítelkyně prostě nemá. Akorát jsem se dozvěděla ještě jednu důležitou věc, kterou mi neřekl a to takovou, že jedna z dcer není jeho, do konce srpna 2016 neměla v rodném listě žádného otce. Zaměstnanec si ji osvojil a od 01.09.2016 je zapsán v rodném listě jako otec. Tudíž má nárok na zvýhodnění na tuto dceru až od toho září, kdy nastupoval k nám a nemohu mu uznat zvýhodnění za celý rok, je to tak? Na druhou dceru, která je jeho to možné je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
14. 2. 2017 9:19
Dobrý den, zaměstnanec k nám nastoupil v září 2016. Do prohlášení napsal 2 děti pro uplatnění zvýhodnění. Nyní chce udělat RZD, donesl potvrzení o příjmech od zaměstnavatele, kde byl od ledna do srpna a tam žádně zvýhodnění na děti uplatněno není. Mohu mu tedy uznat zvýhodnění na děti za celý rok, když prohlášení mám podepsáno až od září? Děkuji