Dobrý den, před necelými 3 měsíci jsem obdržela doklad za ubytování, kde daná firma uváděla, že je neplátce DPH, nyní jsem obdržela doklad od téže firmy za ubytování a garáž, kde již uvádí, že je plátcem DPH a zdaňuje to 5%. Přes ARES, jsem si vyhledala, že tato firma je registrovaná již od 1.1.2005 jako plátce DPH. Chci se zeptat, jak mám nyní postupovat. Jelikož se domnívám, že i na dokladu z dřívějška měla být uvedená sazba DPH a na dokladu nyní má být podle mého uvedené, že ubytování 5 % a garáž 19%. Prosím co si o tom myslíte vy?? Díky moc. Peťa
13. 10. 2005 7:56
Dobrý den,
před necelými 3 měsíci jsem obdržela doklad za ubytování, kde daná firma uváděla, že je neplátce DPH, nyní jsem obdržela doklad od téže firmy za ubytování a garáž, kde již uvádí, že je plátcem DPH a zdaňuje to 5%.
Přes ARES, jsem si vyhledala, že tato firma je registrovaná již od 1.1.2005 jako plátce DPH.
Chci se zeptat, jak mám nyní postupovat.
Jelikož se domnívám, že i na dokladu z dřívějška měla být uvedená sazba DPH a na dokladu nyní má být podle mého uvedené, že ubytování 5 % a garáž 19%.
Prosím co si o tom myslíte vy??
Díky moc.
Peťa