Re: Exekuce
Podle toho jaký datum přišli k prvním plátci, podle toho se určuje pořadí, ne?
Re: Exekuce
Ano k nám přišly ty tři najednou, jsou od stejného exekutora, ale už před náma byl někdo, takže ty tři přednostní mají datum prvního plátce 28.7.2006, 3.9.2008, 15.5.2015 a ta poslední nepřednostní má datum prvního plátce 20.3.2015.
Takže jak to mám prosím rozdělit? Nikdy jsem exekuci nedělala a trošku v tom lítám. Jsem vděčná za každou radu.
Mod děkuji všem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
16. 2. 2017 8:18
Dobré ráno,
moc prosím o pomoc. Mám na jednoho zaměstnance 4 exekuce. 3 přišly jako první a jsou přednostní, pak přišla další a je nepřednostní. Je sám, nemá děti ani manželku. Jeho čistý příjem je 11.660,- Kč. Vypočítala jsem si, že mu mám strhnout 1.835,- Kč na přednostní a 1.835,- na nepřednostní. Ale teď nevím jestli to mám dobře. A jestli tu přednostní mám rozdělit mez všechny tři exekuce a zaplatit z každé nějakou částku, nebo jestli se všechno bere na přednostní a teprve pak na nepřednostní. Moc prosím o radu. Děkuji