Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
16. 2. 2017 13:34
Dobrý den, prosím o radu, či spíše přiblížení, abych pochopila...
naše společnost vede 2 e-shopy, na kterých jsou platby kartou online. Navíc si někdo pro zboží přijde k nám do kanceláře a platí hotově. Tudíž 2. fáze EET.
Byla jsem na školení, kde mi bylo řečeno, že mám zapsat provozovnu stálou (kancelář) a poté virtuální (e-shopy).
Jedeme v POHODĚ a tak jsem vše udělala, dle pokynů, vytvořila si v programu i na EPU 3 provozovny. Ale v programu jsem si zadala ke všem třem stejný certifikát.
A teď mi uniká trochu asi význam, všechny tržby odeslány pod stejným certifikátem, nešlo by tedy mít jen jednu provozovnu? Nevím, jak program pohoda oddělí ty provozovny, když já prostě u faktur naklikám odeslaní do EET, kdo jak přiřadí číslo provozovny, ke které tržba patří?
Třeba nad tím moc přemýšlím a je to úplně prosté, ale asi mi někdo bude muset otevřít oči :)
Pokud je tady někdo, kdo mi poradí, budu ráda. Hezký den :)