Re: D. zvýh na dítě - přerušení VŠ
Děkuji. Jen pro úplnost, je to pro DP (já jsem ten uplatňující rodič), ne RZD. Problém je, že dcera papíry kamsi založila a odjela do světa a já mám jen to staré potvrzení ze zápisu do prváku. DP podat musím, takže asi teď bez dětí a až se slečna dostaví a dodá papír tak dodatečné?
Re: D. zvýh na dítě - přerušení VŠ
Katko mne vydali na studijnim oddeleni potvrzeni o studiu ditete ktere tehdy couralo po asii
Re:Daň.zvýhodnění na dítě - přerušení VŠ
Jako poplatník by si troufla do svého DPFO zadat i daňové zvýhodnění na dítě v případě kdy je možnost, že správce daně bude chtít další potvrzení. Prvotní Potvrzení o studiu bych měla, i když staré. Počet měsíců bych napsala podle toho, do kdy je akademický rok 2015-2016. To se dá najít na stránkách příslušné školy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
16. 2. 2017 19:16
Prosím, na kolik měsíců má rodič nárok na zvýhodnění na dítě, pokud : student úspěšně ukončil první ročník, v září místo zápisu do druháku si vyjednal přerušení na rok. (Jestli bude za rok pokračovat nebo ukončí se neví a zatím to neřeším.) Potvrzení o studiu mám na "akademický rok 15/16", žádné konkrétní datum.
Děkuji