Re: Chybně převeden přeplatek na DPH
Tak si přístupem do datové schránky zřiďte přístup do daňové informační schránky a uvidíte na "svůj účet u FÚ".
Re: Chybně převeden přeplatek na DPH
Dobrý den, jen ze zajímavosti se zeptám, o jakou výši se jedná? Není možné, že vám bylo vyměřeno příslušenství daně do výše 1.000,- Kč a vzhledem k jeho výši F.ú. nevystavil platební výměr? Tento nedoplatek následně pokryli přeplatkem.
Před lety nám to tak také udělali. Rozhodili mi asi tři daně a vzájemně peníze přelívali. Až jsem to dala do pořádku, tak mi asi za rok poslali pl. výměr s tím, že nic platit nemám, protože již bylo uhrazeno.
Tak by mne zajímalo, jestli je to furt stejný přístup.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
17. 2. 2017 16:14
Dobrý den,
potřebovala bych prosím poradit, přišlo mi od FÚ vyrozumění, že převádí přeplatek dpd na nedoplatek silniční daně ( to je v pořádku) a na úhradu nedoplatku srážkové daně v částce, která mne udivila.
Vyúčtování srážkové daně za rok 2016 budu teprve posílat. Za ostatní roky máme vše uhrazené. Poraďte mi , prosím co dál .
Děkuji Petra