Re: Chybně převeden přeplatek na DPH
Tak si přístupem do datové schránky zřiďte přístup do daňové informační schránky a uvidíte na "svůj účet u FÚ".
Re: Chybně převeden přeplatek na DPH
Dobrý den, jen ze zajímavosti se zeptám, o jakou výši se jedná? Není možné, že vám bylo vyměřeno příslušenství daně do výše 1.000,- Kč a vzhledem k jeho výši F.ú. nevystavil platební výměr? Tento nedoplatek následně pokryli přeplatkem.
Před lety nám to tak také udělali. Rozhodili mi asi tři daně a vzájemně peníze přelívali. Až jsem to dala do pořádku, tak mi asi za rok poslali pl. výměr s tím, že nic platit nemám, protože již bylo uhrazeno.
Tak by mne zajímalo, jestli je to furt stejný přístup.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
17. 2. 2017 16:14
Dobrý den,
potřebovala bych prosím poradit, přišlo mi od FÚ vyrozumění, že převádí přeplatek dpd na nedoplatek silniční daně ( to je v pořádku) a na úhradu nedoplatku srážkové daně v částce, která mne udivila.
Vyúčtování srážkové daně za rok 2016 budu teprve posílat. Za ostatní roky máme vše uhrazené. Poraďte mi , prosím co dál .
Děkuji Petra