Re: KH a DPH jiné částky-je to problém?
pokud nebude KH souhlasit na DPH s největší pravděpodobností Vás bude kontaktovat fú případně obdržíte výzvu, a jak je napsáno výše - KH i DPH za 4.Q mělo být podáno do 25.1.2017
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
20. 2. 2017 20:55
Prosím o radu, mám hotové KH 11,12-2016, teď jsem dostala do rukou faktury z 11-tého a 12-tého měsíce, které v KH nemám. Jsem čtvrtletní plátce, zatím nemám hotové DPH za 4Q, chtěla bych ty faktury dát normálně do toho 4Q- teď otázka- vzhledem k tomu, že v KH faktury nemám a teď je dám do DPH-nebude jim divné, že částky neodpovídají? Já bych ty faktury z listopadu a prosince dala do KH až v lednu se zpětným datumem, ale zase ta částka celková pak taky nebude odpovídat. Následné KH se mi nechce moc dělat, dělala jsem už teď za říjen a nechci na sebe moc upozorňovat kvůli pár dokladům. Prosím, co s tím? Děkuji za případnou odpověď. Ana