Re: očr
Dobrý den, ne nežádala jsem nikde jinde, přítel zůstal se synem na očr / není to jeho otec / ,já jsem normálně chodila do práce. Zamětsavatel operuje délkou společného bydlení dle OP.
Re: očr
Jak je dítě staré? Má od lékaře vypsanou žádost o ošetřovné?
"volal nadřízený, že mu očr zamítá" - k tomu není oprávněn!
§ 191 ZP: Zaměstnavatel je povinen omluvit nepřítomnost zaměstnance v práci po dobu ošetřování dítěte mladšího než 10 let nebo jiného člena domácnosti v případech podle § 39 zákona o nemocenském pojištění a po dobu péče o dítě mladší než 10 let z důvodů stanovených v § 39 zákona o nemocenském pojištění
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
21. 2. 2017 13:58
Dobrý den vztahuje se na OČR délka společného bydlení? Přítel s námi bydlí oficiálně podle OP jen 2 měsíce, tudiž mu neuznali OČR, neoficiálně mnohem déle. Děkuji