Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
21. 2. 2017 19:08
Dobrý den, podnikám v oboru CZ NACE 43 - stavební činnosti, která by měla EET používat od 1.6.2018. Zároveň mám i 2 prodejny se zbožím. Jsou na stejné adrese, ve stejném domě - jedna je v přízemí, druhá v1.patře, ale v každé prodávám jiný sortiment. Není mi jasná definice provozovny u stavební činnosti. Je to sídlo firmy zapsané v OR ? I když stavební činnost provádíme u zákazníka ??? Jde mi o splnění 2 podmínek u minoritní činnosti : tržby nejsou realizovány v samostatné provozovně, tzn. minoritní činnost je realizována ve stejné provozovně jako činnost hlavní a zároveň platby tvoří 49% z celkových plateb. nepřevýší 175 tis. Obě tyto podmínky musí být splněny současně. Výši plateb splňuji ani u jednoho obchodu nepřesáhnou 175 tis. Musím mít od 1.3.2017 EET ???? Děkuji