Re: otázka pro mzdovky
Neexistuje, já to dělám tak, že požádám ZP o seznam pojištěnců a u VZP mi vždy vyhoví. Na rovinu, spíš je to osobní prosba a nestalo se mi, že by neposlala. U sociálky seznam nepošle, ale mám poslat já a ona to zkontroluje. Doklad o kontrole nedají. Platby nezkontrolují, vyloženě mi řekla: Jestli vyjde nedoplatek u kontroly (oficiální), tak to zaplatíte.
Re: otázka pro mzdovky
Nejsem mzdovka, ale se získáním informací o pohledávkách pro zaměstnavatele - osoby, které mají zřízenou datovou schránkou, bych mohla pomoci.
ČSSZ
ePortál
vpravo nahoře - přihlásit Datová schránka - za pomoci přihlašovacích údajů do datové schránky společnosti
Služby pro zaměstnavatele
Informace o stavu pohledávek na pojistném a penále pro právnické osoby
" Služba poskytuje informace o stavu pohledávek na pojistném na sociální zabezpečení, které ČSSZ eviduje vůči zaměstnavateli - právnické osobě. Dluh na pojistném na sociální zabezpečení zahrnuje dluh na pojistném, penále a na pokutě.
Údaje jsou poskytovány k poslednímu kalendářnímu dni předchozího měsíce. K aktualizaci dat dochází přibližně v polovině běžného měsíce.
Služba neobsahuje pohledávky na exekučních nákladech."
- spustit (funguje jen při přihlášení oprávněné osoby) - odešle se požadavek a za pár vteřin máte Informaci o stavu pohledávek
V tomto okamžiku se zobrazují údaje ke dni 31.1.2017
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
22. 2. 2017 14:01
Dobrý den,
existuje něco, nějaký formulář, který se podává na začátku roku, abych si skontrolovala s pojišťouvnou, že mám např. všechny zaměstnance přihlášené/odhlášené, příp. potvrzení, že nemáme nedoplatky? (i na OSSZ?) Děkuji, možná blbý dotaz....
Hezký den