Re: RZD - zvýhodnění na dítě
To opravdu nevím. Dělá tady jeho druhý syn, ani jsem nevěděla, že má ještě jednoho. Až teď jak koukám na to potvrzení o příjmech z prvního zaměstnání, tak ho tam vidím. On se o něm ani nezmínil a mě to nenapadlo se ho zeptat, jestli má ještě nějaké dítě.
Re: RZD - zvýhodnění na dítě
Jestliže mu teď řeknete, aby vám přinesl potvrzení zaměstnavatele manželky, tak nebude s datem před 15.2., takže stejně zvýhodnění za prosinec do RZD nedostanete. Aspoň ho upozorněte, že by si mohl podat daňové přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 2. 2017 10:21
Dobrý den, dělám RZD zaměstnanci, který k nám nasoupil v prosinci 2016. Donesl mi mimo jiné potvrzení o příjmech ze zaměstnání, kde pracoval 1-11/2016. Je tam uvedeno, že uplatňoval zvýhodnění na dítě. Mě ale do prohlášení žádné nenapsal a nedonesl mi ani jeho RL. Znamená to tedy, že mu v RZD uplatním zvýhodnění na syna jen za 1-11? Prosinec nemá nárok, když mi k tomu nic nedodal? Děkuji