Re: RZD - zvýhodnění na dítě
To opravdu nevím. Dělá tady jeho druhý syn, ani jsem nevěděla, že má ještě jednoho. Až teď jak koukám na to potvrzení o příjmech z prvního zaměstnání, tak ho tam vidím. On se o něm ani nezmínil a mě to nenapadlo se ho zeptat, jestli má ještě nějaké dítě.
Re: RZD - zvýhodnění na dítě
Jestliže mu teď řeknete, aby vám přinesl potvrzení zaměstnavatele manželky, tak nebude s datem před 15.2., takže stejně zvýhodnění za prosinec do RZD nedostanete. Aspoň ho upozorněte, že by si mohl podat daňové přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
24. 2. 2017 10:21
Dobrý den, dělám RZD zaměstnanci, který k nám nasoupil v prosinci 2016. Donesl mi mimo jiné potvrzení o příjmech ze zaměstnání, kde pracoval 1-11/2016. Je tam uvedeno, že uplatňoval zvýhodnění na dítě. Mě ale do prohlášení žádné nenapsal a nedonesl mi ani jeho RL. Znamená to tedy, že mu v RZD uplatním zvýhodnění na syna jen za 1-11? Prosinec nemá nárok, když mi k tomu nic nedodal? Děkuji