OT: Alternativní fakta o ZET

• (neregistrovaný)

26. 2. 2017 18:38

Alenka na adrese:

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/zavedeme-nulovou-toleranci-varuje-pred-startem-druhe-vlny-eet-babisova-namestkyne-28304

jednak vyhrožuje, jak okamžitě vyrukují berušky na kontrolu a jednak uvádí alternativní fakta o ZET.

Podle jejího názoru lze § 18 ZET, který uvádí že poplatník je povinen nejpozději při uskutečnění evidované tržby zaslat zprávu, interpretovat v rámci zákona tak, že poplatník zprávu pošle v okamžiku, kdy se o platbě dozví nejpozději ke dni, kdy bude zboží distribuovat. Já to v zákoně nečtu.

Myslím, že v Alence roste nadějný politik, který také říká slova jimž ani on sám nemůže věřit. Hlavně, že něčím nakrmí zkorumpovanou pakáž a voliče.

Jinak praktický poznatek z dneška. V Albertu se již pokouší pro AB šmírovat, ale podle paní v pokladně přicházejí potvrzení od AB za dlouhou dobu. Sám jsem si pár vteřin počkal a pak jsem odešel bez účtenky. A to ještě všichni v druhé vlně nejsou zapojeni.

Hezký den!

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 2. 2017 7:48

Marcela V. (neregistrovaný)

Re: OT: Alternativní fakta o ZET
      Pane Pavle, děkuji za odkaz - jako Alenka v říši divů si připadám já osobně čím dál víc... Vždycky si říkám, že už si nic dalšího nepustím, že se nebudu víc rozčilovat - bohužel mi to většinou nedá... E-shopy máme naštěstí jen pro vlastní výrobu, tak do té doby si snad ujasní, co vlastně chtějí... Vždyť jsou ještě celé dva dny :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).