Re: kosmetička a EET
děkuji to jsem potřebovala potvrdit, tak že příjmy za služby mohu do 31.5.2018 běžně přijímat v hotovosti a výrobky tedy budu fakturovat a od 1.6.2018 vše přes EET, bude mi doufám stačit např.
kasa FIK FREE s mobilní aplikací: Mám pár dokladů a účtenku pošlu emailem nebo dám paragon, děkuji
Re: kosmetička a EET ještě dotaz
Prosím ještě dotaz a co když je to minoritní činnost nebo to už zrušili a nebo prodám např. šampon, ale zároveň i ostříhám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
27. 2. 2017 9:31
Dobrý den, moc bych prosila o radu, jsem kosmetička a touto činností tedy spadám do EET 4. fáze (od 1. června 2018) - vybraná řemesla a výrobní činnosti NACE 96 - Poskytování ostatních osobních služeb (např. kadeřnice, maséři, kartářky…), ale zákaznicím také občas prodám kosmetické přípravky (ty ale nemám na skladě, objednávám je dle jejich požadavku) a chtěla jsem se proto zeptat, abych nemusela tímto spadat do EET od 1.3., zda mohu na tyto výrobky vystavit fakturu a zákaznice mi uhradí na účet, bude to takto možné? Velmi děkuji