Re: kosmetička a EET
děkuji to jsem potřebovala potvrdit, tak že příjmy za služby mohu do 31.5.2018 běžně přijímat v hotovosti a výrobky tedy budu fakturovat a od 1.6.2018 vše přes EET, bude mi doufám stačit např.
kasa FIK FREE s mobilní aplikací: Mám pár dokladů a účtenku pošlu emailem nebo dám paragon, děkuji
Re: kosmetička a EET ještě dotaz
Prosím ještě dotaz a co když je to minoritní činnost nebo to už zrušili a nebo prodám např. šampon, ale zároveň i ostříhám
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
27. 2. 2017 9:31
Dobrý den, moc bych prosila o radu, jsem kosmetička a touto činností tedy spadám do EET 4. fáze (od 1. června 2018) - vybraná řemesla a výrobní činnosti NACE 96 - Poskytování ostatních osobních služeb (např. kadeřnice, maséři, kartářky…), ale zákaznicím také občas prodám kosmetické přípravky (ty ale nemám na skladě, objednávám je dle jejich požadavku) a chtěla jsem se proto zeptat, abych nemusela tímto spadat do EET od 1.3., zda mohu na tyto výrobky vystavit fakturu a zákaznice mi uhradí na účet, bude to takto možné? Velmi děkuji