Re: IČO živnostenského úřadu
Když to vezmu do důsledků, tak živnostenský úřad patří pod měststký úřad a ten jistě IČ má. A např. v Praze jsou všechny městské úřady plátci DPH, takže na daňových dokladech uvádějí i DIČ. Takže podle mne by na dokladu od živnostenského úřadu mělo být IČ... co vy na to?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 10. 2005 10:08
Měl jsem 1 ŽL, ale po2letech jsem zlistil, že tím nepokreji vše, a tak jsem si ješte zřídil další 3ŽL. Paní na živnostenském úřadu, jenž mi vydávala ony nové ŽL mi samozřejmě dala účet(přijmový doklad) na 3000kč a řekla, že není problém a můžu si onen příjmový doklad dát do účetnictví. Jenže až doma jsem zjistil že nikde na dokladu,ani na razítku není ičo a dič :o) to je celkem síla, když dává špatné hoklady i živnostenský úřad :o) Jenž teď nevim co mám dělat, jestli tam dojít ať to doplní, čímž je asi naseru a zbytečne na sebe upozornim, nebo dát doklad do účetnictví a dělat, že jsem si nevšiml, nebo doklad zahodit :o) co radíte