Re: daňové přiznání u dohod
Takto V8m nelze poradit, neuvádíte kolik bylo pojistné ( a tudíž daň.základ)- celkem co to je ASI 250tisíc. Co to je průměrně nepřesáhl 10 tis . měsíčně ? Podepsala jste u všech postupně Prohlášení ? Kolik byly sražené daně ?
Re: OT
----------------------------
"Příjmy zdaněné zvláštní sazbou
V daňovém přiznání neuvádíme ani příjmy, ze kterých se daň vybírá zvláštní sazbou daně podle § 36 zákona o daních z příjmů (například podíly na zisku (dříve dividendy), podíly na zisku v s.r.o, komanditní společnosti či družstvu, výhry či ceny z loterie, reklamní či sportovní soutěže, výnosy z vkladu na vkladní knížce, vkladovém účtě, vkladním listu, sporožirovém účtu, devizovém účtu)."
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 3. 2017 13:36
Dobrý den, jsem v koncích.
Mám tři dohody u třech zaměstavatelů, ani u jednoho mi průměrně výdělek nepřesáhl 10tis/měs, ale celkem za rok to dělá cca 250tis. Jako studentovi mi vždycky dań vraceli. Te´d po ukončení školy a dovršení 26let mi to vyšlo, že bych měla naopak 19tis vracet. Zdravotní jsem si celou dobu platila sama. Zádné srážky na dani neuplatňuji (děti, hypo...)
Nespočítala jsem to špatně? (kéž by) prosím o radu.
Děkuji K.