Re: Jak opravit mzdu moc prosím
Děkuji, nic jiného mi asi nezbyde :-( Jinak by měl zaměstanec chybně vyplněný i mzdový list atd. Jen se obávám, že se mi pak vymaže i výplata mezd z pokladny a kdo ví co ještě. Takže asi zrušit mzdy, zadat neschopenku místo dovolené, udělat opravné přehledy OSSZ a ZP a co potom prosím s tou výplatou? Se zaměstnancem nebude problém se domluvit, že by přeplatek vrátil, pracuje u nás už dlouho, jen nevím jak pak proúčtovat.
Re: Jak opravit mzdu moc prosím
Dobrý den,
ještě se vracím k mému dotazu z min. týdne.
Zaměstnanci jsem vše vysvětlila a souhlasil, že doplatí ten 1 den
do pokladny, abych nemusela předělávat mzdu únorovou. Ale teď nevím, mám zrušit VPD na částku, kterou jsme mu vyplatili (ona výplata se mi stejně z pokladny při předělání mzdy smaže), vzít si od něho hotovost a zaúčtovat VPD na správnou výplatu mzdy? Nebo nechat původní a zaměstnanci dát PPD? Jak nejlépe srovnat? Děkuji, snad někdo ještě poradí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
2. 3. 2017 10:57
Poradil by mi někdo, jak a jestli lze vůbec dát nějak dopořádku? Povedlo se mi překliknout v programu a místo pracovní neschopnosti od 31.1. jsem zaměstnanci zadala čerpání dovolené. Mzda za leden už byla vyplacena, přehledy poslány a až teď jsem na chybu přišla, když jsem chtěla zadat pokračování PN. Prosím o jakoukoliv radu, jak to opravit, vůbec netuším co s tím. Děkuji