Re: školení
Tak p. VH nebuďte v tomto tak přísná. Domnívám se, že zákaz reklamy byl myšlen tak, že nemáme přímo vkládat reklamu jako takovou, že bych třeba já dala příspěvek s tím, že chci upozornit, že doporučuji třeba JUDr. Šubrta, Ing. CHládkovou atd. Ale když se někdo zeptá a je mu odpovězeno ze zkušenosti, tak to mi nepřijde jako cílená reklama. Já vím, že z právního hlediska je to asi jedno, reklama jako reklama, ale zrovna tohle je pro nás docela důležité, protože potřebujeme lektory, kteří umí odpovídat, co v konkrétním případě máme dělat, ne že nás odkážou na zákon, který máme přečtený mockrát, ale stejně konkrétně víme prd, co máme dělat a jestli jsme to pochopili/y dobře. Zkušenosti jsou moc cenné. Hezký den. (Bohužel nejsem z okolí Brna, protože tentokrát bych i já ráda porušila pravidla a doporučila. )
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 3. 2017 6:51
Holky prosím Vás, spadám pod oblast Brna. V práci dělám vše...tak asi jak většina z vás..mzdy, personální, účetní.
Na která školení chodíte a od kterých lektorů Vám to prosím vyhovuje? Poradíte?
Byla jsem párkrát na panu Hejmalovi a paní Langerové.
Budu ráda za reakce.