Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 3. 2017 8:33
Prosím o radu. Zaměstnanec má Exekuci - nepřednostní pohledávku - k 1.2.2017 aktuální zůstatek dluhu 194,-Kč. 16.2.2017 volala k nám do firmy paní z exekutorského úřadu, která mi oznámila, že už není exekuce platná, že už nemáme žádné peníze zasílat, že vše přestupuje do Insolvence (ale v datové schránce nic písemně nemáme) Nahlásila mi nového insolvenčního správce - po tel. rozhovoru s nimi mi nahlásili, že přezkumné řízení pro insolvenci je stanoveno na 19.5.2017. Splátkový kalendář tedy bude nejdříve od 6/2017.
Zaměstnanec 28.2.2017 u nás ukončil pracovní poměr dohodou. - to jsem nahlásila exekutorskému úřadu. Mým dotazem je zda mám zaměstnanci strhávat ze mzdy za 2/2017 doplatek zbývající exekuce 194,- Kč a odeslat, ale kam? Na exekutorském úřadu nic nechtějí a insolvence zatím není.
A na zápočtovém listu má být exekuce uvedena s nedoplatkem, nebo ji tam již nemám uvádět vůbec?
Nikdy jsem se s tímto nesetkala, proto Vás žádám o radu, Předem děkuji za ochotu.