Re: úroky z úvěru v RZD
Na co přesně byl poskytnut druhý úvěr ?
Splňuje podmínku .. předmět bytové potřeby uvedený v odstavci 3 písm. a), c) a e) užíval k vlastnímu trvalému bydlení nebo trvalému bydlení druhého z manželů, potomků, rodičů nebo prarodičů obou manželů
... a v případě výstavby, změny stavby nebo koupě rozestavěné stavby užíval předmět bytové potřeby k vlastnímu trvalému bydlení nebo k trvalému bydlení druhého z manželů, potomků, rodičů nebo prarodičů obou manželů po splnění povinností stanovených zvláštním právním předpisem pro užívání staveb.63) ... ?
Re: úroky z úvěru v RZD
děkuji všem, druhý úvěr je na výstavbu, koupi domu, mluvila jsem se zaměstnancem, bydlí v bytě, dům dostavuje , tak mi přinese stavební povolení nebo ohlášení stavby a myslím, že mu můžu uplatnit oba úvěry, co myslíte? v domě se zatím bydlet nedá i když rozestavěný dům koupil už v roce 2015 děkuji za názory
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
8. 3. 2017 8:51
dobrý den, můžu prosím uplatnit úroky z úvěrů zaměstnanci, který má úvěr na byt, ve kterém bydlí a další úvěr na dům, který koupil?
uplatnila jsem mu to takto vloni, říkal, že se bude stěhovat do domu v průběhu roku 2016 ale letos je stejný stav má hypotéku na byt i dům v bytě bydlí, dům opravuje, můžu mu uplatnit oba úvěry? moc děkuji