Re: uplatnění úroků z úvěru roč.zúčtován
A neměl Vám všechny podklady předat do 15.2.2017?
Re: uplatnění úroků z úvěru roč.zúčtován
To jo, já jsem přimhouřila oči, i když si říkám, že jistota bude to DAP - když má dům zakoupený někde v dáli ... Ještě jsem se nerozhodla. Vím, že mohou obývat děti, rodiče ... jsem na vážkách. Uplatňoval tehdy u kolegyně, která tu už nepracuje, já ho "zdědila" a dělám nově RZ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
OSVČ v časové pasti: Některé musí podat přehled už do 8. dubna
ČSSZ upozorňuje: Navazující zaměstnání se nově hlásí jinak
Senioři řidiči a povinné lékařské prohlídky: Nová pravidla neplatí vždy
Říkali jim hadráři a věštili krach. Dnes patří k lídrům trhu s bytovým textilem
8. 3. 2017 9:34
Dobrý den, zaměstnanec uplatňuje úroky z úvěru už pár let na koupi domu, dodal poprvé výpis z katastru v roce 2009. dnes si vzpomněl, že si vloni brali nový úvěr - nemám zatím u sebe - opět na tento dům, tehdy podmínky pro uplatnění úvěru splnil. Nově - nový úvěr - chtěli byste nový výpis z LV ? Trochu mě zarazilo, že dům je jinde, než má bydliště, vím, že nemusí souhlasit, ale podstatně jinde - napadlo mne, zda nepronajímá .. ale to je jen domněnka. Požadovali byste nový výpis z LV, když ten první je z roku 2009 ? a nyní má novou úvěrovou smlouvu? moc děkuji za radu.